Calculatoare ieftine performante la cel mai bun pret cu alegerea configuratiei. Pentru calculatorul ales, iti poti alege singur configuratia dorita. Indiferent de optiunile standard, pentru orice tip de calculatoare poti face o configuratie compatibila cu desktop-ul ales. Hai sa vedem cum este posibil.

Calculatoare ieftine performante la cel mai bun pret

calculatoare ieftine performante la cel mai bun pretInainte de toate, pretexpert este un distribuitor autorizat de calculatoare, laptopuri, imprimante, rack-uri, cat si alte componente PC si IT. Cred ca aceasta este o mentiune importanta, pentru ca este important de unde cumperi si unde platesti. Mergem la subiect si vedem cum putem avea cele mai bune calculatoare ieftine si performante. Pentru ca lucram direct cu importatorul, preturile noastre sunt echivalente cu cele de import. Toate produsele sunt verificate inainte de livrare pentru asigurarea garantiei.

Configuratie Calculatoare ieftine - Alegeti optiunea

Daca iti doresti un  calculator cu procesor Intel Core I7  la care vrei sa maresti memoria, nimic mai simplu. Fie telefonic fie prin email, putem opta pentru o capacitate de memorie mai mare. De exemplu: Avem un calculator cu memorie de 8GB si dorim o extindere pana la 16 GB. Nimic mai simplu. La noi se poate. Important este sa discutam si sa gasim impreuna cele mai bune variante. In calculatoarele noi nu se poate umbla. Dar in cele second hand sau refurbished, putem schimba la dorinta dvs. cam tot ce se poate. Cred ca este important de spus ca, sistemele de operare vin gata configurate, cu licenta instalata pentru care Nu trebuie sa platiti nimic in plus.

Calculatoare ieftine performante refurbished - VS - Calculatoare performante noi

Cand discutam despre calculatoare, nu se poate sa nu ne gandim si la bani. In general, alegem produsele noi pentru ca par mai sigure decat cele refurbished sau second hand. Insa problema aceasta este oarecum diferita. Nu cumparam un calculator second hand de la o persoana fizica despre care nu stim nimic sau din anunturi. Problema calculatoarelor second hand sau refurbished, in cazul noastru este foarte simpla. Sunt in stoc calculatoare ieftine performante refurbished, care arata aproape identic cu cele noi. Mai mult, in multe cazuri chiar sunt mai mai performante ca cele noi si desigur la preturi mult mai mici. Refurbished, sunt in general calculatoarele sau laptopurile care au o perioada de functionare scurta si provin de la companii care au renuntat la ele din diferite motive. Putem avea un exemplu:

1. Un laptop Fujitsu cu procesor I7 refurbished cu sistem de operare instalat si licentiat si cu memorie extinsa la 16 Gb, poate fi cumparat la numai 1600 Lei.

2. Acelasi  laptop Fujitsu  insa cu procesor I5 si doar 8 Gb memorie, costa 2550 Lei doar ca, este nou. Intrebarea fireasca: Merita cel refurbisheb? Am incredere ca este bun? Raspuns: Da! Merita! Toate calculatoarele ieftine profesionale cat si laptopurile sau alte produse comercializate de noi, pleaca din depozit, de la banc, cu o verificare temeinica la care se adauga o garantie de 1 an, 3 ani sau extinsa pana la 5 ani. Fara aceasta verificare, nu se poate oferta garantia produsului.

Acum este momentul sa achizitionati cele mai ieftine calculatoare

Pont: In perioada de iarna cat si perioada verii, pretul calculatoarelor scade. Este potilita de marketing a importatorului. Desi calculatoarele nu sunt produse sezoniere, preturile de achizitie sunt mai mici. Urmariti cu atentie www.pretexpert.ro sau cereti oferta de pret, si noi va tinem la curent cu toate produsele la oferta in special cele mentionate in cerere. Pentru cele mai bune oferte la calculatoare ieftine performante, nu ezitati inscrierea la newsletter.