5 secrete despre un machiaj corect cu rezultate sigure


Când vine vorba despre mixul de culori care se  potriveste in  machiaj, atunci este vorba despre echilibrarea caracteristicilor voastre.

Trebuie sa tinem cont de, culorile pe care alegeți, pentru a îmbunătăți aceste caracteristici. Din lipsa de timp, uneori, vrem să facem o simpla  adaugire și să simplificăm restul aspectului nostru; un ochi îndrăzneț frumos conturat cu buze  roz. Am întrebat experții regulile pe care ar trebui să le urmați atunci când amestecați și potriviți culorile. Luați asta în considerare data viitoare când vreti vă creați un aspectul nou!

5 secrete despre un machiaj corect cu rezultate sigure

 

 

 

 

 

 

 

Haideti sa vedem impreuna, care sunt cele 5 secrete despre un machiaj corect cu rezultate sigure

Exista o regula "fără concurență" atunci cand ne machiem.

Machiajul nu trebuie sa fie prea puternic. Folosim ceva simplu, care sa nu distraga atentia de la conturul fetei la machiaj. Un fard frumos si subtil pe obaz, se potriveste de minune cu un ruj intens aplicat pe buze; spune Karol Young Moses, make-up artistul lui Karol Young Moses.

  1.Folosește bronzul cu blush. 

Plasați bronzul blush în golurile obrajilor, pe linia maxilarului apoi adăugați un "pop" de culoare roșie pe, pometi. In felul acesta se creeaza un subton, care scoate in evidenta linia frumoasa a pometilor.

  2.Creeati umbre care ar trebui să fie in acord cu subtonul. Subtonul este nuanţa caldă, rece sau neutră a culorii tenului tău.

Când combinați culorile, asigurați-vă că utilizați nuanțele calde. Nu folositi nuante calde si reci in acelasi timp. Nuantele calde, se vor amesteca bine si nu se vor lupta unul cu celalalta, spune Moses. Un mic truc: Pentru alegerea corecta a conturului obrajilor, folositi ochelari de vedere sau de soare.

  3.Conturul pe care il folositi, nu se pudreaza.

Aplicați mai întâi culoarea și / sau pulberea tenului, apoi evidențiați și conturul. Potriviți culoarea/ pulberea cu tonul real al pielii.

  4.Buzele și obrajii trebuie să fie în familii de culori complementare.

Buzele roz, pruna, maro, roșu sau coral ar trebui să urmeze același tip de culoare si pe obraji. Combinarea culorilor este esentiala in machiaj. Nu vrei sa arati ca un arlechin…

Pentru mai multa stralucire si efect, puteti folosi sclipi ca si accent. Pentru acesta, cuvantul de ordine este "Moderat'’.Se poate aplica pe ochi sau obraji dar, nu pe toata fata in acelasi timp.

  1. Sprancenele tale ar trebui să fie naturale, nu teatrale. 

Sprâncenele tale nu ar trebui să semene niciodată cu un swoosh de la Nike. Faceți-le mai pline folosind un creion, pulbere sau gel, dar stați departe de negru, deoarece poate părea prea sever. Optați pentru maro închis. Nu accentuati foarte tare linia ARCUITA a sprancenelor. Asta doar in cazul in care vreti sa aveti o fata frumoasa normala si nu una UIMITA.